2012.04.23.
12:54

Írta: musicalrendezvények

Tavaszi zsongás - operett mindhalálig - Jegyek itt!

2012 május 5-én Tavaszi zsongás - "operett mindhalálig" koncertet adnak az Ady Endre Művelődési Központban Budapesten.
A koncerten fellép Egyházi Géza, Boncsér gergely, Pásztor Ádám, Török Anna, Virágh József, Galambos Lilla, Csonka Zsuzsanna, Blaskó Bernadett és Benkóczi Zoltán.

A koncerten Ábrahám Pál, Kálmán Imre és Johann Strauss legszebb operett dalaiból adnak elő részleteket.

Jegyeket egységesen 1500Ft áron vásárolhatnak az érdeklődők!ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSHOZ KATTINTSON IDE!

Klikk a tetszik gombra ha szeretnél hallani a friss operett koncertekről!!

 

Szólj hozzá!

Címkék: 2012 május

2012.03.29.
16:20

Írta: musicalrendezvények

Anyáknapi Operett Gála Oszvald Marikával Szombathelyen az AGORA-ban! Jegyek itt!

2012. május 11-én Szombathelyen az AGORA Művelődési és Sportházban lesz látható az Anyáknapi fergeteges operett gála Oszvald Marikával és az operett csillagaival. 

Jegyek az Anyáknapi Operett Gálára ide kattintva vásárolhatóak!

A legnépszerűbb operettek,a legkedveltebb zeneszerzők és a legismertebb melódiák egy nagyszabású szuper produkcióban úgy, ahogy még sosem látták. Műsoron a legkedveltebb operett melódiák Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő, Ábrahám Pál, Johann Strauss és Offenbach műveiből.

Részletek többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy, a Denevér című operettekből.

Csodálatos dallamok, látványos showműsor, sztárvendégek, közel 200 gyönyörű jelmez egy 2 felvonásos szuper produkcióban.

Klikk a tetszik gombra ha szeretnél hallani a friss operett koncertekről!!

 

>

 

Szólj hozzá!

Címkék: 2012 május

2012.03.29.
16:17

Írta: musicalrendezvények

Operett Csillagok Éjszakája 2012-ben Budapesten a Vajdahunyadvárban! Jegyek itt!

Idén 2012 augusztus 2-án Budapesten a Vajdahunyadvárában tartják az Operett Csillagok Éjszakáját! A különleges operett rendezvényen a legnépszerűbb operett szerzők darabjaiból hallhatunk részleteket. Felcsendülnek dalok Kálmán Imre, Lehár Ferenc és Fényes Szabolcs operettjeiből is. Jegyek az Operett Csillagok Éjszakájára itt!

Klikk a tetszik gombra ha szeretnél hallani a friss operett koncertekről!!

 
A fellépők névsorát még nem hírdették ki! 

Szólj hozzá!

Címkék: 2012 augusztus

2012.03.08.
16:57

Írta: musicalrendezvények

Operett Koktél a Dunán! Jegyek itt!

Töltsön el egy különleges péntek estét az Operett-és musicalvilág legkedveltebb hazai énekeseinek társaságában! Az Aquamarina Hajó fedélzetén hatvan percben ismert operett-musical slágerek, világhírű dallamok hangzanak el népszerű énekesek előadásában.
Fellépnek többek között: Egyházi Géza, Gróf Gréti, Pásztor Ádám, Blaskó Bernadett, Csonka Zsuzsanna. A műsor után az egykori cári hajó étteremben hangulatos élő zene és különleges koktélok várják Önöket.

Klikk a tetszik gombra ha szeretnél hallani a friss operett koncertekről!!

 

Időpontok (pénteki napok):
2012. április 13.
2012. május 18.
2012. június 15.
2012. július 13.
2012. augusztus 10.
2012. szeptember 14.
2012. október 12.

Az előadás 19:00-kor kezdődik.
Jegyek itt!

A jegy ára 3900ft, amely tartalmazza az Operett-Koktél műsort és egy Operett-Koktél italkülönlegességet.

A műsor után az egykori cári hajó éttermében hangulatos élő zene és különleges koktélok várják Önöket. A jegy felmutatásával 15% kedvezménnyel fogyaszthatnak.

 

Szólj hozzá!

Címkék: 2012 augusztus 2012 május 2012 április 2012 június 2012 október 2012 szeptember 2012 július

2012.03.08.
11:53

Írta: musicalrendezvények

Operettissima koncert a Rózsavölgyi Szalonban! Jegyek itt!

Két Operettissima koncert lesz a Rózsavölgyi Szalonban Budapesten 2012 nyarán. A koncerten operett slágereket és operaáriákat hallhat a közönség. A koncert két sztárja az operett világ két nagy tehetsége Vadász Dániel és Fischl Mónika, akiket rendszeresen láthatunk az Operettszínház operettjeinek főszerepeiben. A koncertre egységesen 3900ft a jegy.

Jegyeket már online árulják a jegyeket!

Klikk a tetstzik gombra ha szeretnél hallani a friss operett koncertekről!!

 

A koncert időpontjai:
2012. május 12. Jegyek itt!
2012. június 16. Jegyek itt!

Szólj hozzá!

Címkék: 2012 május 2012 június

2012.03.02.
18:54

Írta: musicalrendezvények

Jótékonysági Operett és Musical Gála a MOM Kulturális Központban! Jegyek itt!

Jótékonysági musical és operett Gála lesz 2012 április 10.-én a MOM Kulturális Központban!

Fellépők: Szabó P. Szilveszter, Janza Kata, Egyházi Géza, Serbán Attila, Peller Károly, Oszvald Marika és Gregorovics Tamás

A gálára jegyeket online vásárolhatsz! 
Jegyvásárláshoz kattints ide!

Klikk a tetstzik gombra ha szeretnél hallani a friss operett koncertekről!!

 

Szólj hozzá!

Címkék: 2012 április

2012.03.02.
18:51

Írta: musicalrendezvények

Operett és Musical maraton az Operettszínház Raktárszínházában! Jegyek itt!

2012. március 31-én lesz a Színházak Éjszakája. A Színházak Éjszakája 2012-es programjában a Budapesti Operettszínház szervez musicales programokat.


A színházak éjszakája programjai csak jeggyel vagy karszalaggal látogathatóak! A jegyárak: diák: 1000Ft felnőtt: 1700Ft Online jegyvásárláshoz kattintson ide!

Az interneten vásárolt karszalag (jegy) bármelyik színház jegypénztárában átvehető! A többi színház programját megtekinthetitek ide kattintva!A Budapesti Operettszínház programja a Színházak Éjszakáján:


16.30-17.30 Csillárterem Zenés Mesesarok mesék, gyerekdalok Kékkovács Marával, Siménfalvy Ágotával és Szabó Dáviddal

20.00-00.45 Raktárszínház Operett és Musical Maraton
Az Operettszínház társulatának éjszakai dalparádéja
20.00-20.45: Mészáros Árpád Zsolt, Vágó Bernadett, Szendy Szilvi, Peller Károly, Lukács Anita, Vadász Zsolt, Szulák Andrea, Bálint Ádám
21.00-21.45: Vágó Zsuzsi, Kerényi Miklós Máté, Janza Kata, Németh Attila, Kalocsai Zsuzsa, Vadász Dániel, Peller Anna, György Rózsa Sándor
22.00-22.45: Szabó P. Szilveszter, Füredi Nikolett, Feke Pál, Siménfalvy Ágota, Oszvald Marika, Szabó Dávid, Náray Erika, Pirgel Dávid, Kocsis Dénes
23.00-23.45: Dolhai Attila, Fischl Mónika, Bordás Barbara, Boncsér Gergely, Kékkovács Mara, Homonnay Zsolt, Csengeri Ottilia, Földes Tamás
00.00-00.45: Csonka András, Peller Anna, Nádasi Veronika, Szerényi László, Geszthy Veronika, Kádár Szabolcs, Vörös Edit, Pálfalvy Attila

 

 

Klikk a tetstzik gombra ha szeretnél hallani a friss operett koncertekről!!

 

Szólj hozzá!

Címkék: 2012 marcius

2012.02.26.
13:16

Írta: musicalrendezvények

Anyáknapi fergeteges operett gála lesz Oszvald Marikával Győrben! Jegyek itt!

Hatalmas sikert aratott Oszvald Marika a Rába partján Győrben a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban az Újévi Operett Gálájával. Az előadáson Lehár Ferenc, Kálmán Imre, Huszka Jenő operettjei mellett a külföldi szerzők műveiből is hallhattunk részleteket.

2012. május 12-én Anyáknapi fergeteges operett gála lesz Oszvald Marikával és az operett csillagaival. Az előadás 15 és 19 órás kezdettel lesz látható!

Az Újévi Operett Gálára a jegyek olyan gyorsan elfogytak, hogy egy bónusz előadást be kellett szúrni, és még így sem mindenkinek jutott jegy.
Ha nem akar lemaradni az Anyáknapi Operett Gáláról, akkor vegye meg jegyét már most. Online jegyvásárláshoz kattintson ide!

Klikk a tetstzik gombra ha szeretnél hallani a friss operett koncertekről!!

 

Szólj hozzá!

Címkék: 2012 május

2012.01.29.
15:28

Írta: musicalrendezvények

Borban a vigasz - Lovagrendi Operett Gála jegyek itt!

 Borban a vigasz - Lovagrendi Operett Gála jegyek itt!

 

Nehéz év elé néz jövőre a Budapesti Operettszínház. A Marica grófnő premierje helyett egy a magyar borról szóló vigadalmi gálát mutat be februárban a Budapesti Operettszínház. A bemutatók cseréjére Kerényi Miklós Gábor főigazgató szerint azért van szükség, mert 2012-re a főváros részéről nem számíthat anyagi támogatásra a színház, és központi támogatásuk is csökken.

"A vigadalmi gálát már korábban is terveztük, de most előbbre hoztuk a műsorra tűzését az anyagi nehézségeink miatt" - mondta az MTI-nek Kerényi Miklós Gábor, hozzátéve, hogy működésükhöz a fővárostól jövőre sem várhatnak anyagi segítséget, központi támogatásuk pedig 70 millió forinttal csökken.

A Nagymező utcai teátrum vezetője attól tart, hogy a nyáron likviditási gondjaik lehetnek. Ők a társasági adókedvezményből szépen részesültek, az ebből származó forrás fontos számukra, hiszen az állami támogatás az összköltségvetésüknek csupán 20 százaléka. A TAO azonban csak az év végén folyik be, kérdés, hogy az esztendő középső periódusát miből hidalhatják át - mutatott rá Kerényi Miklós Gábor.

Kiemelte: továbbra is napirenden van, hogy az előadóművészeti törvény módosításával a Budapesti Operettszínház a nemzeti kulturális intézmények közé kerüljön, hiszen a fővárosban ez az egyetlen kéttagozatú teátrum, az országban itt játsszák a legtöbb magyar darabot, klasszikus operettet és kortárs magyar zenés játékokat, valamint rengeteg a gyerekelőadás. Széles közű az együttműködésük a környező országok magyarlakta településeivel és a művészeti dolgozóik 75 százaléka diplomás.

A főigazgató bízik abban, hogy 2013. január 1-jével a Nemzeti Erőforrás Minisztérium fenntartásába kerül a színház. Úgy véli, nincs igazán teteje annak az elképzelésnek, amelyet a héten szavazott meg a Fővárosi Közgyűlés. E szerint - a többi fővárosi fenntartású színházhoz hasonlóan - jövő augusztus 1-jével a Budapesti Operettszínház is nonprofit gazdasági társasággá alakulna.

"Öt hónap időtartamra túl sok és fölösleges problémával járna az átalakítás, miközben a színház a gondok ellenére gazdaságilag, művészileg ma igen jól működik" - vélekedett Kerényi Miklós Gábor.

Borban a vigasz! - Lovagrendi Operett Gála lesz az új műsor címe. A kiadott jegyek a gálaestekre becserélhetők vagy visszaválthatók a színház Közönségkapcsolati és Szervezési Iroájában vagy Jegypénztárában 2012. január 16-ig.

A bérletsorozatokban meghirdetett Marica grófnő előadások automatikusan a Borban a vigasz! - Lovagrendi Operett Gála előadásokra érvényesek. 

Klikk a tetstzik gombra ha szeretnél hallani a friss operett koncertekről!!

 

A gála tervezett szereplői: Boncsér Gergely, Bordás Barbara, Dancs Annamari, Dézsy Szabó Gábor, Faragó András, Fischl Mónika, Földes Tamás, Jantyik Csaba, Kalocsai Zsuzsa, Kékkovács Mara, Kerényi Miklós Máté, Lehoczky Zsuzsa, Marik Péter, Oszvald Marika, Peller Károly, Péter Richárd, Szabó Dávid, Szendy Szilvi, Vadász Dániel, Vadász Zsolt valamint a Színház Énekkara, Balettkara és Zenekara.

A Borban a vigasz - Lovagrendi Operett Gálára jegyek kezelési költség nélkül vásárolhatóak ide kattintva.

 

Szólj hozzá!

Címkék: 2012 február

2012.01.29.
15:20

Írta: musicalrendezvények

Nőnapi Musical és Operett Gála az Operettszínház sztárjaival

  Nőnapi Musical és Operett Gála az Operettszínház sztárjaival!

2012. március 10-én Tatán a Művelődési Központban Nőnapi Musical és Operett Gálát tartanak. A gálán Dolhai Attila, Peller Károly, Szendy Szilvi és Vágó Bernadett lépnek fel.
Jegyek a helyszínen ( Tata, Váralja u. 4 ), vagy a tatai Tourinform Irodában ( 34/586-045 ),a tatai Vértes Útitárs Utazási Irodában ( 34/380-114 ), a tatabányai Vértes Centerben található Caracol Utazási Irodában (34/510-777) és természetesen Budapesten Klárinál ( 20/530-7796 ) is kaphatók!

További információ:34/589-555,
vagy az info@propellerteam.hu e-mail címen!

Klikk a tetstzik gombra ha szeretnél hallani a friss operett koncertekről!!

 

Szólj hozzá!

Címkék: 2012 marcius

2012.01.10.
10:53

Írta: musicalrendezvények

Fergeteges Újévi Operett Est az Interoperett sztárjával!

Fergeteges Újévi Operett Est

Ha szeretnétek egy felejthetetlen estét családoddal és az operett is kedves számotokra, szeretettel várunk Benneteket Budán, az Andante borpatikában. Az est folyamán elvarázsolják Önöket az operett világába, abba a múlt század eleji világba, ahol cigarettafüstbe burkolózva, könnyű italok mámorában, díszes öltözékekben, orfeumba jártak a mulatni vágyók.

Repertoárukban Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Stolz, J. Strauss, Jacobi Viktor, Ábrahám Pál, Huszka Jenő legismertebb operett dallamai csendülnek fel.

Fellépő művészek: 
Mészáros Adél - koloratúr szoprán
Egri József - bariton
Várnai Adrienn - lírai szoprán

Koncert Dátuma: 2012. január 13. 19 óra

A belépődíj: 1500 Ft /fő, melyben egy pohár bor is benne foglaltatik.

Jegyek csak korlátozott számban kaphatók, ezért ajánlott elővételben megvásárolni.

Elérhetőség, információ: 06-20-589-50-60
Várnai Adrienn

Szólj hozzá!

Címkék: 2012 január

2012.01.06.
13:09

Írta: musicalrendezvények

Újévi Operett Gála - GYÖNGYÖS

Újévi Operett Gála - GYÖNGYÖS

Klikk a tetstzik gombra ha szeretnél hallani a friss operett koncertekről!!

 
Időpont, helyszín: 2012. január 7. (szombat) 18.00 az MMK Záborszky József termében

Szólisták: BÓDI BARBARA, Szabó Dávid és Geszthy Veronika a Budapesti Operettszínház művészei, Nyári Zoltán, a Magyar Állami Operaház művésze
Vezényel: Záborszky Kálmán
... Közreműködnek: a ZUGLÓI FILHARMONIKUSOK (a Szent István Király Szimfonikus Zenekar)
A gálán Kálmán Imre és Huszka Jenő legismertebb operettjeiből hallhatnak majd részleteket.
Belépőjegyek: 2.400 éa 1.800 Ft-os áron kaphatók az MMK információs pultjánál.

Szólj hozzá!

Címkék: 2012 január

2011.12.29.
15:26

Írta: musicalrendezvények

Újévi Operett Gála Győrben Oszvald Marikával! Jegyek itt!

Látványos operett show 2 felvonásban Győrben.
A hagyomány folytatódik...

Az elmúlt évek sikersorozata után újra Győrben köszönti az Újévet a HungarOperett társulata és Oszvald Marika. 2012. január 15-én, vasárnap 15 és 19 órakor valamint január 21-én 19 órakor Újévi fergeteges operett gála lesz Oszvald Marikával és az Operett csillagaival Győrben. Tartson velünk egy fergeteges, igazi magyaros újévi operett előadásra a Rába partján Győrben a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban.

Klikk a tetstzik gombra ha szeretnél hallani a friss operett koncertekről!!

 

A legnépszerűbb operettek,a legkedveltebb zeneszerzők és a legismertebb melódiák egy nagyszabású szabadtéri szuper produkcióban úgy, ahogy még sosem látták. Műsoron a legkedveltebb operett melódiák Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő, Ábrahám Pál, Johann Strauss és Offenbach műveiből. Részletek többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy, a Denevér című operettekből. 
Csodálatos dallamok, látványos showműsor, sztárvendégek, közel 200 gyönyörű jelmez egy 2 felvonásos szuper produkcióban. Közreműködnek a HungarOperett sztárvendégei, szólistái, tánckara és zenekara, a Madách Színház, az Operettszínház és a volt Interoperett fiatal művészei.

Sztárvendég az operettek királynője: Oszvald Marika

Szólj hozzá!

Címkék: 2012 január

2011.12.29.
15:25

Írta: musicalrendezvények

Operett sztárok Mága Zoltán Újévi Koncertjén! Jegyek itt!

 MÁGA ZOLTÁN Újévi Koncert 2012-ben! Jegyárak és jegyvásárlás itt!


A hagyomány folytatódik, Mága Zoltánnal és sztárvendégeivel indítják az évet a Papp László Budapest Sportarénában, kimagasló színvonalú élménnyel, káprázatos látványvilággal és természetesen Strausshoz hű miliővel, több mint tízezer vendéget várnak. 


Klikk a tetstzik gombra ha szeretnél hallani a friss operett koncertekről!!

 
1939 óta minden év első napján rendezik meg Bécsben az Újévi koncertet, ahol évről évre egyre impozánsabb eseményben lehet része a több ezer osztrák és - kifejezetten erre az alkalomra - a fővárosba látogató külföldieknek.

Mága Zoltán hegedűművész ezt a hagyományt kívánja életre kelteni hazánkban, amikor neves művészkollégáival karöltve egy egészestés Újévi Koncert meg-szervezésén fáradozik.

Nem titkolt szándéka, egy olyan tradicionális esemény létrehozása, amely a kiemelkedő hazai kulturális fesztiválok mellett, újabb nemzetközi művészeti és turisztikai elismerést szerezhet Magyarországnak.

Az elmúlt évek során mindig különleges sztárvendégek voltak a teltházas koncerten. Ha nem akar lemaradni vegye meg már most a jegyeit!

Online jegyvásárláshoz kattintson ide!

Fellépők:
Szenthelyi Miklós Kossuth-díjas hegedűművész, Keresztes Ildikó (X-faktor) és Zsédenyi Adrienn énekesnők, Gulyás Dénes, Kiss B. Atilla és Pándy Piroska operaénekesek, Faludi Judit Liszt-díjas csellóművész, Galambos Lajos trombitaművész, Détár Enikő színművésznő, Tolvai Renáta (Megasztár), Pataki Attila, Pintér Tibor, Kökény Attila, Tóth Vera és Tóth Gabi valamint az Operettszínház művészei. A koncert rendezője: KERO

Szólj hozzá!

Címkék: 2012 január

2011.12.29.
15:24

Írta: musicalrendezvények

Határok nélkül Szilveszteri Gálaest Szolnokon

Határok nélkül Szilveszteri Gálaest Szolnokon

Fergeteges gálaesttel várja a közönséget a Szolnoki Szigligeti Színház Szilveszterkor. A Határok nélkül gálán részletek lesznek hallhatóak a Csárdáskirálynő című operettből, valamint a Jézus Krisztus Szupersztár című musicalből is. Fellép Sáfár Mónika, Balázs Péter, Hüse Csaba, Nyári Zoltán, Dósa Mátyás, Bot Gábor, Füredi Nikolett, Mécs Károly, Koós Réka, Kalapács József, és még sokan mások.

A Határok nélkül című gálaestet a MTV 1 élőben közvetíti.

Szólj hozzá!

2011.12.29.
15:24

Írta: musicalrendezvények

Operett Kastély Veszprémben4 Jegyek itt!

  Operett Kastély címmel mutatja be szilveszteri műsorát a Veszprémi Petőfi Színház társulata december 31-én délután 17 órakor a teátrum nagyszínpadán. A produkcióban népszerű operett részletek, kedvelt dallamok mellett tréfák, viccek is elhangzanak. 

A történet szerint egy elegáns, magányos úr hosszú évek után tér vissza kastélyába, hogy egyedül töltse a Szilveszter éjt, de a múlt és az emlékek ezt nem engedik. Az előadásban színpadra lép Baranyi Péter, Dobra Mária, Dominek Anna, Gere Dénes Ákos, Halas Adelaida, Horváth Zoltán, Kéri Kitty, Kőrösi Csaba, Máté P. Gábor, Módri Györgyi, Nyirkó István, Oberfrank Pál, Perjési Hilda, Szeles József, Szűcs Krisztina, Tóth Loon és Trokán Anna. A rendező Kéri Kitty.

Jegyek az Operett Kastélyra ide kattintva vásárolhatóak!

Szólj hozzá!

2011.12.29.
15:22

Írta: musicalrendezvények

Újévi Operett Gála lesz Kecelen

Újévi Operett Gála lesz Kecelen az Operettszínház sztárjaival 2012 január 7-én 19 órakor. A Gálán fellép Szendy Szilvi, Peller Károly, Lukács Anita és Vadász Zsolt.

Jegyáark elővételben 2000 ft (gyermek) 3000ft felnőtt (az előadás napján 500ft-al drágább) Jegyek a Gála helyszínén a Városi Könyvtár és Művelődási Házban Kecelen kaphatóak.
Telefon 78/420-344

Szólj hozzá!

2011.12.29.
15:21

Írta: musicalrendezvények

Kellene ma éjjel egy kis hacáré... Maya Trió újévi operett-nosztalgia gálaműsora

  Kellene ma éjjel egy kis hacáré...
Maya Trió újévi operett-nosztalgia gálaműsora 

2012. január 8-án, 16 órától a monori Vigadó Dísztermében 

A tavalyi, telt házas Újévi Operett után hasonló jó hangulatú esttel várja Önöket Mohácsi Attila és csinos hölgy partnerei. Az előadás első felében egy könnyed kalandozásra hívnak a két világháború közötti időszak budapesti éjszakájába. Az utazásban Ábrahám Pál, Eisemann Mihály, Lajtai Lajos, Márkus Alfréd olyan nagy sikerű darabjai kísérnek minket, mint például a 'Legyen a Horváth-kerben Budán' vagy az 'Éjjel az omnibusz tetején'.

Klikk a tetstzik gombra ha szeretnél hallani a friss operett koncertekről!!

 
A szünet után nosztalgia összeállítás a XX. század magyar örökzöld slágereiből. Felcsendül majd a 'Meseautó', 'Hol jár az eszem' és hasonló korszakos slágerek.
Kezdje kellemes szórakozással az új esztendőt!


Kedvezményes-elővételes belépőjegy 1.300.-Ft felnőtt belépőjegy a koncert napján 1.600.-Ft-ért váltható.
Jegyrendelés, információ: a www.vigadokft.hu honlapon,a 06-29/413-212-es telefonszámon, vagy a vigado@vigadokft.hu e-mail címen.

Forrás: GKRTE.hu

Szólj hozzá!

Címkék: 2012 január

2011.12.29.
15:19

Írta: musicalrendezvények

Táncolnék a boldogságtól... - operettkoncert

  

2012. január 14-én 15 órakor Pápán a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színháztermében lesz látható a "Táncolnék a boldogságtól..." operettkoncert.
A koncerten fellép Oszvald Marika, Kalocsai Zsuzsa, Kékkovács Mara, Peller Károly, Vadász Zsolt

Jegyek korlátozott számban válthatóak 2700, 3000, 3500ft áron a JMSZK jegypénztárában!

Szólj hozzá!

Címkék: 2012 január

2011.12.29.
15:18

Írta: musicalrendezvények

Újévi operettgála a Váci Szimfonikus Zenekarral

 Újévi operettgála a Váci Szimfonikus Zenekarral 2012. január 3-án, kedden 19 órakor, január 8-án 15.30 órakor és 19 órakor a színházteremben.
XV. jubileumi előadáson a népszerű operettek legszebb melódiáival várják a nagyérdeműt az újév első koncertjén.
Fellépnek:a Memory-Interoperett művészei és tánckara.

A belépőjegyek ára elővételben: 2500 Ft, az előadás napján: 3000 Ft

Szólj hozzá!

Címkék: 2012 január