2011.12.29.
15:26

Írta: musicalrendezvények

Újévi Operett Gála Győrben Oszvald Marikával! Jegyek itt!

Látványos operett show 2 felvonásban Győrben.
A hagyomány folytatódik...

Az elmúlt évek sikersorozata után újra Győrben köszönti az Újévet a HungarOperett társulata és Oszvald Marika. 2012. január 15-én, vasárnap 15 és 19 órakor valamint január 21-én 19 órakor Újévi fergeteges operett gála lesz Oszvald Marikával és az Operett csillagaival Győrben. Tartson velünk egy fergeteges, igazi magyaros újévi operett előadásra a Rába partján Győrben a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban.

Klikk a tetstzik gombra ha szeretnél hallani a friss operett koncertekről!!

 

A legnépszerűbb operettek,a legkedveltebb zeneszerzők és a legismertebb melódiák egy nagyszabású szabadtéri szuper produkcióban úgy, ahogy még sosem látták. Műsoron a legkedveltebb operett melódiák Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő, Ábrahám Pál, Johann Strauss és Offenbach műveiből. Részletek többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy, a Denevér című operettekből. 
Csodálatos dallamok, látványos showműsor, sztárvendégek, közel 200 gyönyörű jelmez egy 2 felvonásos szuper produkcióban. Közreműködnek a HungarOperett sztárvendégei, szólistái, tánckara és zenekara, a Madách Színház, az Operettszínház és a volt Interoperett fiatal művészei.

Sztárvendég az operettek királynője: Oszvald Marika

Szólj hozzá!

Címkék: 2012 január

A bejegyzés trackback címe:

https://operettkoncertek.blog.hu/api/trackback/id/tr303504437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása