2011.12.29.
15:25

Írta: musicalrendezvények

Operett sztárok Mága Zoltán Újévi Koncertjén! Jegyek itt!

 MÁGA ZOLTÁN Újévi Koncert 2012-ben! Jegyárak és jegyvásárlás itt!


A hagyomány folytatódik, Mága Zoltánnal és sztárvendégeivel indítják az évet a Papp László Budapest Sportarénában, kimagasló színvonalú élménnyel, káprázatos látványvilággal és természetesen Strausshoz hű miliővel, több mint tízezer vendéget várnak. 


Klikk a tetstzik gombra ha szeretnél hallani a friss operett koncertekről!!

 
1939 óta minden év első napján rendezik meg Bécsben az Újévi koncertet, ahol évről évre egyre impozánsabb eseményben lehet része a több ezer osztrák és - kifejezetten erre az alkalomra - a fővárosba látogató külföldieknek.

Mága Zoltán hegedűművész ezt a hagyományt kívánja életre kelteni hazánkban, amikor neves művészkollégáival karöltve egy egészestés Újévi Koncert meg-szervezésén fáradozik.

Nem titkolt szándéka, egy olyan tradicionális esemény létrehozása, amely a kiemelkedő hazai kulturális fesztiválok mellett, újabb nemzetközi művészeti és turisztikai elismerést szerezhet Magyarországnak.

Az elmúlt évek során mindig különleges sztárvendégek voltak a teltházas koncerten. Ha nem akar lemaradni vegye meg már most a jegyeit!

Online jegyvásárláshoz kattintson ide!

Fellépők:
Szenthelyi Miklós Kossuth-díjas hegedűművész, Keresztes Ildikó (X-faktor) és Zsédenyi Adrienn énekesnők, Gulyás Dénes, Kiss B. Atilla és Pándy Piroska operaénekesek, Faludi Judit Liszt-díjas csellóművész, Galambos Lajos trombitaművész, Détár Enikő színművésznő, Tolvai Renáta (Megasztár), Pataki Attila, Pintér Tibor, Kökény Attila, Tóth Vera és Tóth Gabi valamint az Operettszínház művészei. A koncert rendezője: KERO

Szólj hozzá!

Címkék: 2012 január

A bejegyzés trackback címe:

https://operettkoncertek.blog.hu/api/trackback/id/tr153504433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása